Italská červená vína
Itálie je domovem mnoha slavných červených vín s širokým spektrem chutí, stylů a aroma. Každý region Itálie má své unikátní odrůdy. Mezi nejslavnější italská červená vína patří Barolo, Brunello di Montalcino a Amarone della Valpolicella, ale najdeme zde i další klenoty. Mezi hlavní regiony pro červená vína řadíme Piemont, Toskánsko, Veneto, Sicílie a Apulie. Italská červená vína se vyznačují svým charaktzerem, který odráží terroir daného regionu a skvěle doplňují italskou kuchyni od těstovin až po masité pokrmy a zrající sýry.
Corvina, Rondinella, Molinara, NegraraTradiční lehké červené víno z oblasti Lago di Garda z vinařství Riva d'oro
100% Negroamaro Negroamaro je odrůda červeného vína pocházející z jižní Itálie. Pěstuje se téměř výlučně v Apulii a zejména v Salentu, poloostrově, který lze vizualizovat jako...
100% Nero d´Avola Velmi typické a kvalitní víno ze Sicílie. Pravděpodobně nejznámější sicilské víno z odrůdy Nero d´Avola.
100% Barbera Elegantní, přesvědčivá a komplexní Barbera d'Asti, která nejlépe vyjadřuje terroir Monferrato. Barva je intenzivní rubínově červená s granátovými odlesky. Vůně je...
Barbera, Nebbiolo, Cabernet Sauvignon Unikátní směs Barbery, která dává tomuto vínu ovocné tóny, Nebbiola, které přidává eleganci a Cabernet Sauvignonu zaručující plné...
Barbera, Dolcetto, Nebbiolo Barbera dává tomuto lahodnému vínu svěžest, Nebbiolo přináší strukturu a komplexnost a Dolcetto zjemňuje chuť a dodává ovocné tóny, Pokud je víno...